Aprilie 2018 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | | Calendar |
|
|  El Nino feat. Deliric 1, Pacha Man, Stres, Samurai si DJ Undoo - Rechini Pentru a putea posta, va rugam sa va creeati un cont de aici.Daca deja aveti un cont, va putem conecta pe forum de aici.
Scris Sam Iun 15, 2013 12:29 pm
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Versuri: El Nino:
Am respect pentru titani Vin din inima sudului man Halesc competitia, Titanic fara barci Oceanul face spume ma, noi actionam ca falci O ard al dreacu, fenomen ca Tudor Gheorghe Oltenia pe inima, pun poezii pe tobe Senzational o dau, imi scuip capodopera HIP-HOP INSEAMNA ARTA, deci te rog respecta-mi opera Scriu ca Eminescu din mizerie si inima Dopat pe anti-depresive, ma pandeste-o clinica Tine pul# mica, momentan n-ai loc pe aici Imi zici c-o dai pi2da, iti zic pune-te capra b1tch Baga la cap man, detin coroana Si uite panarama gangsta ca Toni Montana Asu f**e dama, deci verifica-mi coroana Muzica mi-e mama, numai ea-mi panseaza rana Ambitia mi-e lama, imi taie drama si katana O sa tin ochii la stele pana ajung pe rug ca Ioana
Deliric1:
Pun o droaie de versuri pe foaie de mic De cand scriam cu stiloul pe foaie, stergeam dupaia cu pic Inainte sa-mi iau paru' de pe m**e cu bic Si paru' de pe coa1e sa-nceapa sa-mi creasca vreun pic Un prichindel, scrijelind versuri pe banci de clase Beat-uri grase, blugi largi, geci groase Piese trase-n case, mic-uri, geoarse Windows 95 pe-un amarat de 286 De-aia mor pe astia, ce se plang acu' Ca n-au nicio sansa, ca tre' sa-i ajuti tu Cand ai lumea la pul# ta doar c-un clik-click Tu tot te vaiti ca pi2dele, bai lind1c Sunt Delirc, rezultatul travaliului alchimic Atipic stilat temporar, cam cinic Cam cine poa' sa vina sa conteste, orb este CTC, greuceni din alta poveste, sunt peste
Pacha Man:
De la radio cobor in underground Sa va iau la pul# ca-s prea gangsta man The tim' shows in one, lirica mea de titan Lasa-n urma damage, ca glontul de trancan Bum, si sunt down forever Sa te fu7i cu mine is not very clever Ai mei sunt pregatiti by the man of the wheater Liricul asasin, si pe strada sunt danger Danger my brother, danger you hear On the heavy-ways, the Guta they feel The call of Romania, with the Jeez of a year I'm down with the truth brothers, my dear You don't know who I am So stop talking sh1t about me and my squad man Stop b1tching doar, Hahaha man Ca tu canti de foame iar eu cant pe bani man Ca tu esti pe youtube iar eu peste tot, damn Ca tu doar incerci,eu deja sunt in top ten Punk mother fucker Stres:
Din Iasi in ton, sar pe tron cu-n harpon Scuip beton in microfon, ce n-ai mai vazut boxe cu parkinson? Podeaua e-n plafon, m-auzi prin stratul de ozon Dau pe tobe un ciclon, fac un rap armaghedon Am doua glock-uri, le-am scos In plus o duba the fresh-gun parcata doua blocuri mai jos Un bass gros, esti pe teren alunecos Alunesim mi s-ar fi parut mai periculos Stres adica sinonim cu MC prea bun, prea fin Gloante multe, cos venin, seg letal de metalpin Cel mai grav si cel mai tare, underground sub picioare Poezia-i ca trasu' de fiare, scrima-i mult, ajuni mai mare Mazgalesc cu-n stilou zi de zi Ma coafeaza rap-u' si le zic de zici ca dau pe frizerii Nu dau mizerii, dau din cap si hipsterii Colega sunt de mult in fata si tu sti
Samurai: De la Constanta, ridic cuvantul sus man Un veteran cu sange albastru de roman man Doar un pustan, o caramida din brigada Azi trag numai pentru mine ca asa am invatat pe strada Pe burta goala otrava, arunca banii gramada Deconectat de la viata astept sa vina sa vada E poezie de strada de la noi din ograda INTOTDEAUNA PENTRU TOTDEAUNA ARTA. M-apuc sa bag, toata lumea se-ntreaba Cine-i pustiul feelingos palid la fata cu barba? Urme de lama pe arcada si canta rece si marfa de parca Nu-i dintre noi, de parca n-are nici mama nici tata Si niciodata creierul n-o sa poa' sa opreasca Ceea ce sufletu' isi doreste sa traiasca Si niciodata n-o sa pot sa zic gata vreodata Renunt la toate, asta-i ultïma bucata |
Ultima editare efectuata de catre BringTheChill in Dum Iun 16, 2013 12:40 pm, editata de 1 ori
|
| BringTheChill
Rank: Moderator
Inscris pe : 10/03/2013 Varsta : 20 Localizare : Craiova
|
Scris Dum Iun 16, 2013 8:59 am
Imi place melodia. |
|
| Angelo
Rank: Analist
Inscris pe : 13/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Tropical Island
|
Scris Dum Iun 16, 2013 10:03 am
Eu o ador. |
|
| BringTheChill
Rank: Moderator
Inscris pe : 10/03/2013 Varsta : 20 Localizare : Craiova
|
| Continut sponsorizat Rank:
|
Pentru a putea posta, va rugam sa va creeati un cont de aici.Daca deja aveti un cont, va putem conecta pe forum de aici. • Incercati sa utilizati un limbaj corect gramatical, care sa excluda exprimarile indecente sau inadecvate subiectului. • Daca postati in sectiunile de suport evitati sa publicati un mesaj la un interval mai mic de 24 de ore. • Respectati deciziile membrilor staff si nu continuati sau amplificati o cearta. • Nu uita sa multumesti celor care te ajuta pentru a capata si data viitoare aceeasi cantitate de ajutor. | |